Displaying posts filed under

Psihologija

Informacije Odeljenja za psihologiju

Edukacija u SPSS-u

Dragi studenti, kao i prethodnih godina, biće organizovana obuka za statističku obradu podataka u programu SPSS.  Svi studenti koji žele mogu prisustvovati obuci.  Obuka je usmerena na sticanje praktičnih znanja za obradu podataka dobijenih u kvantitativnim psihološkim istraživanjima. Svi zainteresovani studenti mogu se prijaviti za obuku profesoru Janku Međedoviću na [...]

Predavanja profesorke Anike Gaković

U nedelji od ponedeljka  20.10. do petka 24.10. profesorka Anika Gaković će držati predavanja iz predmeta Psihologije rada (V semestar studijskog programa Psihologija) i predmeta Organizacijska psihologija (VII semestar studijskog programa Psihologija).
Raspored predavanja možete pogledati ovde.

Edukacija u SPSS

U okviru Laboratorije za psihološka istraživanja i ovog semestra je planirano da se održava edukacija iz obrade podataka u SPSS-u.
Profesor Janko Međedović moli sve zainteresovane studente za učenje obrade podataka da se prijave tako što će mu poslati mail janko.medjedovic@fmk.edu.rs. Mogu se prijavljivati svi studenti od druge godine pa naviše.

Praksa za studente završne godine Psihologije

Studenti završne godine studija Psihologije mogu da se prijave za praksu svakog radnog dana od 9 do 17h u kancelariji 220 na II spratu, iz oblasti Kliničke i Forenzičke psihologije.
Praksa se odrađuje u okviru Okružnog zatvora u Beogradu. Na praksu se upućuje po dva studenta.
Uslov za prijavu studenata su odslušani predmeti “Klinička psihologija” i “Forenzička [...]

Predavanja profesorke Anike Gaković

Od ponedeljka 14. oktobra 2013. godine profesorka Anika Gaković će držati predavanja iz predmeta Psihologije rada (V semestar studijskog programa Psihologija) i predmeta Organizacijska psihologija (VII semestar studijskog programa Psihologija).
Raspored predavanja možete pogledati ovde.

Grupe za Engleski 1, Psihologija

Grupe po kojima su raspoređeni studenti Psihologije na predmetu “Engleski jezik 1″ možete pogledati ovde.

Uvodna predavanja za prvu godinu

Prezentacija elektronskih servisa za prvu godinu smerova Novinarstvo, Komunikacije, Digitalne umetnosti i Socijalni rad će se održati u petak, 27.09. sa početkom od 11h u sali 9 na V spratu.
Uvodno obraćanje i prezentacije elektronskih servisa za prvu godinu smera Psihologija održaće se istog dana u 11h u sali 8, na IV spratu.
Za smerove Digitalne umetnosti [...]

Otkazane konsultacije Nevene Čalovske

Konsultacije kod profesorke Nevene Čalovske zakazane za 01.07. od 15 do 17h se pomeraju za utorak, 02.07. od 14 do 16h.

Otkazane vežbe is Psihologije ličnosti

Vežbe iz predmeta “Psihologije ličnosti” zakazane za petak 19.04. otkazuju se zbog bolesti predavača. Vežbe će biti nadoknađene posle prvomajskih praznika.

Promena sale za vežbe “Učenje i viši kognitivni procesi”

Zbog predavanja profesora Rastka Močnika vežbe iz predmeta “Učenje i viši kognitivni procesi” u sredu 17.4. u 17h će usmesto u sali 8 biti održane u sali 9.

Otkazane vežbe i konsultacije Gorana Milovanovića

Otkazuju se vežbe i konsultacije Gorana Milovanovića zakazane za 26.03. zbog bolesti predavača. Vežbe će biti nadoknađene 27.03. sa I grupom od 17h u sali 8.

Reading Group: Kognitivne nauke – za II godinu psihologije

Goran S. Milovanović sa Departmana za psihologiju poziva zainteresovane studente II godine psihologije da se pridruže reading group iz kognitivnih nauka. Ideja reading group je da se kroz okupljanje jednom nedeljno, u trajanju od oko 2h, kroz čitanje klasičnih naučnih radova i poglavlja knjiga iz kognitivnih nauka započnu debata, kreativni proces i, [...]

Predavanja na Institutu za mentalno zdravlje za studente na daljinu

Obaveštavamo studente na daljinu III godine psihologije da je nastava iz predmeta “Opšta psihopatologija” zakazana za subotu, 3.11. u Institutu za mentalno zdravlje, sala na IV spratu u terminu od 10:30-12:00.
Za studente na daljinu IV godine psihologije nastava iz predmeta “Psihopatologija kliničkih sindroma” zakazana je za istog dana u terminu od 12:00- [...]

Otkazane vežbe kod Mine Pejić

Otkazuju se vežbe iz predmeta “Statistika” i “Psihometrija” kod Mine Pejić zakazane za 25.10. Nadoknada će biti organizovana u dogovoru sa predavačicom.

Studenti na daljinu – Psihologija

Studenti psihologije koji nisu regulisali svoj status studenta na daljinu za školsku 2012/13 godinu treba da dostave Potvrdu o zaposlenju studentskoj službi i Molbu Veću departmana na mejl renata.stanojevic@fmk.edu.rs.

Peti Susret studenata psihologije „Transfer znanja“

Peti Susret studenata psihologije pod nazivom „Transfer znanja“, koji organizuje Klub studenata psihologije „traNSfer” iz Novog Sada će se održati u Novom Sadu, na Filozofoskom fakultetu 16, 17. i 18. novembra 2012. godine.
Studenti koji su zainteresovani da svoje radove izlažu na Susretu u vidu prezentacija ili postera mogu ih slati na e-mail adresu petisusretstudenata@gmail.com. [...]

Prijavljivanje izbornih predmeta

Od petka 28.09. u 00:01h će biti omogućena prijava studenata na izborne i obavezne predmete, i to putem opcije “enroll” na e.FMK stranicama predmeta.
Prednost za izborne predmete će imati studenti koji se prvi prijave na kurs.
Prijava na izborne predmete će biti moguća do nedelje 30.09. do 23:59h.
Prijave studenata koje budu pristigle nakon [...]

Projekti u školskoj 2012/13

Konkurs za formiranje projektnih timova je otvoren za studente svih usmerenja i svih godina studija.
Detaljne informacije o projektima biće objavljene na sajtu Fakulteta do 28.09.2012. godine.
Prezentacija projekta “TV radionica” će se obaviti u petak 28.09. u 15h u sali 8.

NAZIV PROJEKTA
RUKOVODILAC PROJEKTA
ESPB

Medijska pismenost
prof. dr Thomas Bauer
3

TV radionica (Studio B)
prof. [...]

Konferencija “Patchwork. Learning diversities”

Konferencija “Patchwork. Learning diversities” u organizaciji Evropske asocijacije za istraživanje učenja i nastave (EARLI) biće održana u Beogradu, od 30. avgusta do 1. septembra 2012.
Više o Konferenciji na adresi: http://www2.unine.ch/patchworks2012/home.
Program možete da preuzmete ovde.

Pomeren termin predavanja

Grupa na predmetu “Komunikacije u grupi” koja radi četvrtkom 24.05. izuzetno će se sastati u 13:30h, umesto u 12.30h.