Displaying posts filed under

Departmani

Edukacija u SPSS-u

Dragi studenti, kao i prethodnih godina, biće organizovana obuka za statističku obradu podataka u programu SPSS.  Svi studenti koji žele mogu prisustvovati obuci.  Obuka je usmerena na sticanje praktičnih znanja za obradu podataka dobijenih u kvantitativnim psihološkim istraživanjima. Svi zainteresovani studenti mogu se prijaviti za obuku profesoru Janku Međedoviću na [...]

Izložba fotografija studenata departmana Digitalnih umetnosti FMK u UK Parobrod

U četvrtak 14. aprila od 19 časova biće otvorena izložba fotografija studenata departmana Digitalnih umetnosti FMK u UK Parobrod, Kapetan Mišina 6a. Ona je deo prvog festivala fotografije Belgrade Photo Month koji se tokom aprila održava u našem gradu. Po izboru doc. Dragana Pavlovića, svoje radove nastale tokom osnovnih i master studija iz [...]

Pomeranje predavanja na departmanu za Socijalni rad

Zbog održavanja naučno-stručne konferencije „Savremeni izazovi u socijalnom radu – problemi i perspektive“ u periodu od 07.10. do 09.10. predavanja na departmanu za Socijalni rad biće delimično održana.
Mole se svi studenti departmana da pogledaju elektronske stranice predmeta u vezi detalja održavanja nastave.

Predavanja profesorke Anike Gaković

U nedelji od ponedeljka  20.10. do petka 24.10. profesorka Anika Gaković će držati predavanja iz predmeta Psihologije rada (V semestar studijskog programa Psihologija) i predmeta Organizacijska psihologija (VII semestar studijskog programa Psihologija).
Raspored predavanja možete pogledati ovde.

Edukacija u SPSS

U okviru Laboratorije za psihološka istraživanja i ovog semestra je planirano da se održava edukacija iz obrade podataka u SPSS-u.
Profesor Janko Međedović moli sve zainteresovane studente za učenje obrade podataka da se prijave tako što će mu poslati mail janko.medjedovic@fmk.edu.rs. Mogu se prijavljivati svi studenti od druge godine pa naviše.

Praksa za studente završne godine Psihologije

Studenti završne godine studija Psihologije mogu da se prijave za praksu svakog radnog dana od 9 do 17h u kancelariji 220 na II spratu, iz oblasti Kliničke i Forenzičke psihologije.
Praksa se odrađuje u okviru Okružnog zatvora u Beogradu. Na praksu se upućuje po dva studenta.
Uslov za prijavu studenata su odslušani predmeti “Klinička psihologija” i “Forenzička [...]

Predavanja profesorke Anike Gaković

Od ponedeljka 14. oktobra 2013. godine profesorka Anika Gaković će držati predavanja iz predmeta Psihologije rada (V semestar studijskog programa Psihologija) i predmeta Organizacijska psihologija (VII semestar studijskog programa Psihologija).
Raspored predavanja možete pogledati ovde.

Grupe za Engleski 1, Psihologija

Grupe po kojima su raspoređeni studenti Psihologije na predmetu “Engleski jezik 1″ možete pogledati ovde.

Uvodna predavanja za prvu godinu

Prezentacija elektronskih servisa za prvu godinu smerova Novinarstvo, Komunikacije, Digitalne umetnosti i Socijalni rad će se održati u petak, 27.09. sa početkom od 11h u sali 9 na V spratu.
Uvodno obraćanje i prezentacije elektronskih servisa za prvu godinu smera Psihologija održaće se istog dana u 11h u sali 8, na IV spratu.
Za smerove Digitalne umetnosti [...]

Otkazane konsultacije Nevene Čalovske

Konsultacije kod profesorke Nevene Čalovske zakazane za 01.07. od 15 do 17h se pomeraju za utorak, 02.07. od 14 do 16h.

Otkazane vežbe is Psihologije ličnosti

Vežbe iz predmeta “Psihologije ličnosti” zakazane za petak 19.04. otkazuju se zbog bolesti predavača. Vežbe će biti nadoknađene posle prvomajskih praznika.

Promena sale za vežbe “Učenje i viši kognitivni procesi”

Zbog predavanja profesora Rastka Močnika vežbe iz predmeta “Učenje i viši kognitivni procesi” u sredu 17.4. u 17h će usmesto u sali 8 biti održane u sali 9.

Otkazane vežbe i konsultacije Gorana Milovanovića

Otkazuju se vežbe i konsultacije Gorana Milovanovića zakazane za 26.03. zbog bolesti predavača. Vežbe će biti nadoknađene 27.03. sa I grupom od 17h u sali 8.

Reading Group: Kognitivne nauke – za II godinu psihologije

Goran S. Milovanović sa Departmana za psihologiju poziva zainteresovane studente II godine psihologije da se pridruže reading group iz kognitivnih nauka. Ideja reading group je da se kroz okupljanje jednom nedeljno, u trajanju od oko 2h, kroz čitanje klasičnih naučnih radova i poglavlja knjiga iz kognitivnih nauka započnu debata, kreativni proces i, [...]

Predavanja na Institutu za mentalno zdravlje za studente na daljinu

Obaveštavamo studente na daljinu III godine psihologije da je nastava iz predmeta “Opšta psihopatologija” zakazana za subotu, 3.11. u Institutu za mentalno zdravlje, sala na IV spratu u terminu od 10:30-12:00.
Za studente na daljinu IV godine psihologije nastava iz predmeta “Psihopatologija kliničkih sindroma” zakazana je za istog dana u terminu od 12:00- [...]

Otkazane vežbe kod Mine Pejić

Otkazuju se vežbe iz predmeta “Statistika” i “Psihometrija” kod Mine Pejić zakazane za 25.10. Nadoknada će biti organizovana u dogovoru sa predavačicom.

Otkazano predavanje

Otkazuje se predavanje iz predmeta “Socijalna politika” zakazano za 24.10. Nadoknada će se obaviti u dogovoru sa predavačem.

Studenti na daljinu – Psihologija

Studenti psihologije koji nisu regulisali svoj status studenta na daljinu za školsku 2012/13 godinu treba da dostave Potvrdu o zaposlenju studentskoj službi i Molbu Veću departmana na mejl renata.stanojevic@fmk.edu.rs.

Peti Susret studenata psihologije „Transfer znanja“

Peti Susret studenata psihologije pod nazivom „Transfer znanja“, koji organizuje Klub studenata psihologije „traNSfer” iz Novog Sada će se održati u Novom Sadu, na Filozofoskom fakultetu 16, 17. i 18. novembra 2012. godine.
Studenti koji su zainteresovani da svoje radove izlažu na Susretu u vidu prezentacija ili postera mogu ih slati na e-mail adresu petisusretstudenata@gmail.com. [...]

Nastava za prvu godinu smera Socijalni rad

Nastava za studente prve godine na programu Socijalni rad počinje 08.10, a raspored predavanja će biti objavljen u toku sledeće nedelje.