Displaying posts filed under

II godina

Edukacija u SPSS-u

Dragi studenti, kao i prethodnih godina, biće organizovana obuka za statističku obradu podataka u programu SPSS.  Svi studenti koji žele mogu prisustvovati obuci.  Obuka je usmerena na sticanje praktičnih znanja za obradu podataka dobijenih u kvantitativnim psihološkim istraživanjima. Svi zainteresovani studenti mogu se prijaviti za obuku profesoru Janku Međedoviću na [...]

Obaveštenje za studente druge, treće i četvrte godine

Studentkinje i studenti druge, treće i četvrte godine osnovnih studija mogu i dalje da popune anketu za drugi strani jezik u Studentskoj službi Fakulteta.
Od školske 2016/2017. godine drugi strani jezik će nositi broj ESPB i biti uzet u obzir kao izborni predmet. Studentkinje i studenti će biti u prilici da pohađaju više stranih jezika ali [...]

Obaveštenje

Mole se studenti koji su odslušali sve predmete iz prethodnih školskih godina, a nisu blagovremeno ispunili predispitne obaveze i nisu upisali tekuću školsku godinu, da podnesu molbu Studentskoj službi na imejl: molbe@fmk.edu.rs radi regulisanja svojih obaveza.

Upis na drugu, treću i četvrtu godinu

Upis studenata na drugu, treću i četvrtu godinu za školsku 2015/16. godinu počinje 03.09.2015. godine. Za upis je potrebno doneti indeks i dokaz o uplati upisne rate od 500€ (200€ za Socijalni rad) u dinarskoj protivvrednosti (po srednjem kursu NBS na dan uplate).
Upis je u Studentskoj službi svakog radnog dana od [...]

Upis na drugu, treću i četvrtu godinu

Upis studenata na drugu, treću i četvrtu godinu za školsku 2014/15. godinu je i dalje u toku za sve studente.
Upis se obavlja u studentskoj službi, na drugom spratu, svakog radnog dana od 10 do 14h.

Edukacija u SPSS

U okviru Laboratorije za psihološka istraživanja i ovog semestra je planirano da se održava edukacija iz obrade podataka u SPSS-u.
Profesor Janko Međedović moli sve zainteresovane studente za učenje obrade podataka da se prijave tako što će mu poslati mail janko.medjedovic@fmk.edu.rs. Mogu se prijavljivati svi studenti od druge godine pa naviše.

Drugi rok za prijavu izbornih predmeta

Prijava na izborne predmete kojima nisu popunjeni kapaciteti biće moguća do nedelje 12.10. do 23:59h.
Do ovog roka moguća je i zamena izbornih predmeta.
Na III semestru su dodati novi predmeti “Produkcija televizijskih žanrova“ i “Digitalna TV i video produkcija i dizajn 1“, svi studenti smerova Novinarstvo i Komunikacije mogu da izaberu i ovaj predmet.
Rok [...]

Obaveštenje za studente i studentkinje na daljinu

Kako bi dobili status studiranja na daljinu, studenti i studentkinje koji nisu u mogućnosti da prisustvuju nastavi poptrebno je da donesu potvrdu o zaposlenju ili molbu studentskoj službi.
Studenti i studentkinje sa smerova Novinarstvo, Komunikacije, Digitalne umetnosti i Digitalni marketing u obavezi su da se prijave Simoni Žikić na imejl simona.zikic@fmk.edu.rs.
Studenti i [...]

Upis na drugu, treću i četvrtu godinu

Upis studenata na drugu, treću i četvrtu godinu za školsku 2014/15. godinu je u toku za sve studente koji su ispunili uslov od 48 bodova ostvarenih u prethodnoj godini. Za upis je potrebno doneti indeks i dokaz o uplati upisne rate od 500€ (200€ za Socijalni rad) u dinarskoj protivvrednosti (po srednjem kursu NBS na [...]

Konkurs za umanjenje školarine

Fakultet za medije i komunikacije raspisuje konkurs za umanjenje školarine u školskoj 2014/15. godini prema sledećim uslovima:

Prezentacije predmeta i prijave na e.FMK

Prezentacije predmeta za prvu, drugu, treću i četvrtu godinu će se obaviti od 11.02. do 14.02. po sledećem rasporedu.
Stranice izbornih i obaveznih predmeta na e.FMK sistemu će biti aktivne za prijavu nakon prezentacija predmeta, i to:

za prvu godinu od 11.02.
za drugu godinu, 12.02. u 00:01 (utorak na sredu)
za treću godinu, 13.02. u 00:01 (sreda [...]

Poziv za učestvovanje u radu studentskog parlamenta FMK

U sredu, 6. novembra, u 12h i 30 min, u sali 10, biće održan sastanak studentskog parlamenta.
Pozivaju se studentkinje i studenti svih departmana, koji su zainteresovani da učestvuju u radu i organizaciji istog.

Dodatni rok za prijavu izbornih predmeta

Izborne predmete biće moguće prijaviti preko e.FMK sistema do 10.10. (09.10. u 23:59 se zatvaraju stranice).  Nakon završetka ovog roka svaka naknadna prijava će biti naplaćena 1000 dinara po predmetu. Za prijavu ostaju zatvoreni predmeti kojima su popunjeni kapaciteti:

Emocije u komunikaciji
Veštine komunikacije
Gluma
Iskustvene grupe – Preispitivanje ličnih uverenja i stavova
Porodica i porodični odnosi
Medijacija

Vanredni studenti („na daljinu”)

Svako od vanrednih studenata (”na daljinu”) neka u svoj Profile (polje Description) unese podatak da je student na daljinu, na našem Moodle sistemu (e.fmk.edu.rs).

Prezentacije predmeta i prijave na e.FMK

Prezentacije predmeta za prvu godinu, kao i prezentacija elektronskih servisa će se obaviti 27.09. sa početkom od 11:00 u sali 9 na V spratu, po sledećem rasporedu.
Prezentacije izbornih predmeta za drugu, treću i četvrtu godinu će se obaviti 24, 25. i 26.09. po istom rasporedu.
Stranice izbornih i obaveznih predmeta će biti aktivne za prijavu nakon [...]

Upis na drugu, treću i četvrtu godinu

Upis studenata na drugu, treću i četvrtu godinu za školsku 2013/14. godinu je u toku i biće moguć do 01.10.2013.

Konkurs za dodelu stipendija FMK

Fakultet za medije i komunikacije raspisuje konkurs za dodelu stipendija u školskoj 2013/14. godini prema sledećim uslovima:

Pomeranje ispita kod prof. Novice Milića

Pomeraju se ispiti (prvobitno zakazani za sredu, 5. juni) kod prof. Novice Milića.
Novi termin ispita je petak, 7. juni. u 16h (Ideja demokratije, test), odnosno od 17h (Metodologija naučno-istraživačkog rada, usmeni ispit).

Otkazane vežbe is Psihologije ličnosti

Vežbe iz predmeta “Psihologije ličnosti” zakazane za petak 19.04. otkazuju se zbog bolesti predavača. Vežbe će biti nadoknađene posle prvomajskih praznika.

Reading Group: Kognitivne nauke – za II godinu psihologije

Goran S. Milovanović sa Departmana za psihologiju poziva zainteresovane studente II godine psihologije da se pridruže reading group iz kognitivnih nauka. Ideja reading group je da se kroz okupljanje jednom nedeljno, u trajanju od oko 2h, kroz čitanje klasičnih naučnih radova i poglavlja knjiga iz kognitivnih nauka započnu debata, kreativni proces i, [...]