Displaying posts written in

March 2017

JAZZ – Emocija improvizacije: izložba Predraga Todorovića

Druga samostalna izložba Predraga Todorovića, studenta master programa na Departanu za digitalne umetnosti FMK deo je njegovog master rada.
Galerija Prozor, ponedeljak, 3. april u 19h.
„JAZZ – Emocija improvizacije” je projekat koji je nastajao četiri godine u kontinuitetu. Predrag Todorović beleži džez na nesvakidašnji način. Set crno belih fotografija odiše emocijom ispoljenom, kako na [...]

Tribina “Digitalno nasilje” u Domu omladine Beograda

Fakultet za medije i komunikacije vas poziva tribinu “Digitalno nasilje“, koja će se održati u sredu, 29.03.2017. u Tribinskoj sali Doma omladine Beograda, sa početkom u 19 časova.
U razgovoru učestvuju:
- Dobrinka Kuzmanović, psihološkinja;
- Vera Despotović, socijalna radnica i porodična terapeutkinja;
- Mirko Mrkić, pravnik.
Razgovor vodi Nena Daković Jovanović, istoričarka i teoretičarka umetnosti, urednica tribinskog ciklusa.

Prijava ispita – aprilski rok

Prijava ispita na osnovnim, master i doktorskim studijama za aprilski ispitni rok biće otvorena 13.03. i trajaće do 24.03. tekuće godine. Ispiti se prijavljuju isključivo on-line, putem Studentskog servisa. Naknadna prijava ispita će biti 27.03.2017. u Studentskoj službi i naplaćuje se 1000 dinara po ispitu.
Uslovi za prijavu ispita:

Ispunjene [...]

“Da li književnost misli?”

Fakultet za medije i komunikacije i Klub 128 vas pozivaju na razgovor povodom knjige Statisa Gurgurisa “Da li književnost misli?“, koji će se održati u četvrtak 9. marta na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu (Studentski trg 3, Sala 11), sa početkom u 20 časova.
U razgovoru učestvuju:
- Jelena Pilipović, istoričarka i teoretičarka književnosti, Filološki fakultet;
- Tihomir [...]